Rekisteri- ja tietosuojaseloste

1 Rekisterinpitäjä

Rekisterin rekisterinpitäjä:

LOIMU Kids & Lifestyle 2979172-3

Erilänperäntie 11

91900 Liminka

Puhelin: 044-971 7985

Sähköposti: info@loimustore.fi

2 Rekisterin nimi

LOIMU Kids & Lifestyle:n asiakasrekisteri

3 Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään tarkoituksissa, jotka liittyvät asiakassuhteen hoitamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen, palvelujen tarjoamiseen ja toimittamiseen sekä palvelujen kehittämiseen ja laskutukseen liittyen. Henkilötietoja käsitellään myös mahdollisten reklamaatioiden ja muiden vaatimusten selvittämisen edellyttämissä tarkoituksissa.

Lisäksi henkilötietoja käsitellään asiakkaille suunnatussa viestinnässä kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa sekä markkinoinnissa, jonka osana henkilötietoja käsitellään myös suoramarkkinointiin ja sähköiseen suoramarkkinointiin liittyvissä tarkoituksissa.

Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi, halutessanne voitte milloin tahansa poistua sähköpostilistaltamme uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@loimustore.fi. Verkkokaupasta voit poistaa omat henkilötietosi poistamalla asiakastilisi.
Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. 

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin lakien ja asetusten mukaisesti sallittua. Säilytämme tietoja kauemmin, mikäli sitä vaaditaan kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa.

4 Rekisterin sisältö 

Rekisteri sisältää seuraavat henkilötiedot lähtökohtaisesti kaikista rekisteröidyistä henkilöistä:

- yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet,

- rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,

- asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot,

- viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot,

- asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot,

- mahdolliset luvat ja suostumukset,

- muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot

    5 Säännönmukaiset tietolähteet 

    Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä henkilöltä itseltään.

    Henkilötietoja kerätään ja päivitetään myös sovellettavan lainsäädännön rajoissa yleisesti saatavilla olevista lähteistä, jotka liittyvät rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn henkilön välisen asiakassuhteen toteuttamiseen ja joiden avulla rekisterinpitäjä toteuttaa asiakassuhteiden ylläpitämiseen liittyviä velvollisuuksiaan.

    6 Tietojen luovutus

    Henkilötietoja käsittelee pääasiassa LOIMU kids&lifestyle:n:n henkilökunta.
    Tarpeen vaatiessa henkilötietojasi voidaan luovuttaa lain sallimissa rajoissa yhteistyökumppaneillemme siinä määrin kun se on asiakkaan antaman toimeksiannon kannalta tarpeellista. Kolmansiin osapuoliin kuuluvat henkilötietojen käsittelijät ja ainoastaan hyväksymme kolmannet osapuolet, joiden avulla saamme suoritettua toimeksiannot. Käyttäessämme alihankkijoita tai kolmansia osapuolia huolehdimme siitä, että heidän puolella henkilötietojen käsittely tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti. 

    Kolmansia osapuolia, joille meidän on välttämätöntä luovuttaa tietoja tilausten käsittelyn vuoksi, on kuljetusyritykset, maksupalveluiden tarjoajat, verkkokauppajärjestelmä ja tilausten käsittelijä sekä 
    markkinointi ja uutiskirjeen ylläpitäjä.

    Toimeksiantojen täyttämiseksi voimme joutua siirtämään henkilötietoja palveluntarjoajan palvelimelle tai resurssien käsiteltäväksi, jotka sijaitsevat EU:n tai sen talousalueen ulkopuolella. Näissä tapauksissa varmistamme, että henkilötietojen siirtoon sovelletaan asianmukaisia sopimukseen perustuvia toimenpiteitä (esimerkiksi sitoutuminen Euroopan komission vakiosopimuslausekkeeseen), että siirrolla on asianmukainen laillinen peruste ja niiden käsittely täyttää lain asettamat salassapito vaatimukset.

    7 Rekisterin suojauksen periaatteet

    Rekisteriä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein, salasanoin ja muilla tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin suojakeinoin. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta tai lukuun toimivien yritysten työntekijöillä voi olla pääsy rekisterin sisältämiin henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella. Kaikki työntekijät, joilla on pääsy henkilötietoihin, ovat vaitiolovelvollisia

    8 Rekisteröidyn oikeudet

    Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen info@loimustore.fi. 

    Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Suoramarkkinoinnin kieltäminen onnistuu myös omalta asiakastililtä tai noudattamalla markkinointiviestissä olevia ohjeita poistamiseen.

    Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html


    Ostoskorisi on tyhjä

    Toimitusehdot

    Tuote- ja hintatiedot

    Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät verkkokaupassamme
    Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut.

    Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

    Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

    Toimitustavat ja -kulut 

    Toimituskulut kotimaahan ovat 2,90€/tilaus.

    Pienemmät (alle 250g tai tilauksen arvo alle 50€) tilaukset toimitamme pääosin kirjeenä tai Postin Pikkupakettina. Tämän ylittävät toimitukset aina Postin Pikkupakettina tai Postipakettina. 

    Halutessasi myös pienemmät toimitukset voidaan toimittaa Postipakettina, Smartpost pakettina tai Matkahuollon pakettina, jolloin toimitus maksaa 4,90€/tilaus.

    Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 

    Yli 100€ tilauksissa toimitus on aina ilmainen!

    Toimitusaika

    Toimitamme tilaukset Postiin mahdollisimman pian, 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. HUOM! Ruuhka-aikoina toimitusajat saattavat olla pidemmät!

    Maksaminen ja maksutavat

    Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

    Paytrailissa sinulla on käytössäsi on seuraavat maksutavat:

    • Nordea
    • Osuuspankki
    • Danske Bank
    • Säästöpankki
    • Oma säästöpankki
    • POP Pankki
    • Handelsbanken
    • Aktia
    • S-pankki
    • Ålandsbanken
    • Visa
    • Visa Electron
    • MasterCard
    • American Express
    • Collector Bank lasku/Osamaksu
    • MobilePay


    Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

    Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
    Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
    Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.
    Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
    Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
    Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
    Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

    Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

    Maksujen reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Paytrailiin

    Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
    Innova 2
    Lutakonaukio 7
    40100 Jyväskylä
    Puhelin: 020 718 1830
    www.paytrail.com

    Tilaus- ja maksuvahvistus

    Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

    Asiakaspalveluumme saat yhteyden nopeiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

    info@loimustore.fi

    Noutamaton paketti 

    Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista toteutuneet postikulut (10 euroa).

    Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

    Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi.

    Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet
    Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

    Virhe tuotteessa
    Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. 

    Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä. 

    Force Majeure

    Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

    Asiakaspalvelu

    Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä:

    info@loimustore.fi